Virgin Hair Extention

Azonnal hosszú és dús haj!


A Virgin Hair Extensions 100 % -ban emberi remy hajból készült 

A szokásos hajhosszabbításoktól eltérő, mivel zökkenőmentes a felhelyezése és eltávolítása, nem igényel speciális eszközt vagy fodrászt a felhelyezése és nem roncsolja a saját hajat. 


Ultra vékony szövettel és varrással rendelkezik így biztosítva, hogy láthatatlan legyen a fejben felhelyezve. A Remy hajat 100% szűz indiai (templomi) hajakból állítják elő, többféle színben, hosszban és textúrában.

Kíváló minősége abban rejlik, hogy ammónia, szilikon és más mesterséges származékok helyett, organikus növényi oldatot alkalmaznak a világosításhoz, ezért a kutikula ép és sértetlen marad ! Az organikus előkészítési folyamat környezetbarát, kíméletes melynél lassan szüntetik meg a sötét pigmenteket anélkül, hogy a hajat bármilyen károsodás érné. 

Ez az ökológiai előkészítési folyamat, mely magában foglalja a remy hajak kíváló minőségét!  Ez a haj típus ugyanazt az igénybevételt bírja, mint a sajátod. Lehet festeni ( 2-3 ) árnyalat mélységig, mosni, szárítani és meleg lapos hajsütővel formázni. 

Növeld a hajad volumenét vagy hosszát, érj el új színhatást, igazítsd ki a hajvágást, vágj új fazont, tűzd fel vagy akár fond be. 

Egy igazi " must have " kiegészítő minden nő számára !