Kedvenc haj inspirációink az őszre, amikbe azonnal beleszeretsz!

Kedvenc haj inspirációink az őszre, amikbe azonnal beleszeretsz!

Nedves vagy száraz hajvágás? Olvasás Kedvenc haj inspirációink az őszre, amikbe azonnal beleszeretsz! 3 minutes Következő SZÜLÉS UTÁNI HAJHULLÁS

Kedvenc haj inspirációink az őszre, amikbe azonnal beleszeretsz:

1. Tengerparti hullámok

Az utóbbi időben egyre populárisabb, ami a 80-as évek után újra hódít.
Ez a haj az elnevezésének ellenére nemcsak nyáron mutat jól, de egy sapkával vagy kalappal is dögösen viselhető.
Elkészítése pofon egyszerű, nincs másra szükséged csak egy tripla hajsütővasra, amit már bármelyik elektronikai üzletben megvásárolhatsz és a hullámok hangsúlyozásának érdekében hajhosszabbításra, ha rövid hajad van. Amennyiben extrák egyenes textúrájú a hajad és nehezen marad meg benne a hullám, javasoljuk hajgöndörítő krémek vagy spray használatát a formázás előtt.
Gyakorlatilag minden alkalommal viselhető. Feldobhatod fonással és az így kapott végeredmény tökéletes fesztivál hajat eredményez vagy akár egy díszített csattal két oldalra eltűzve máris kész a bájos alkalmi frizurád.


2. Örök klasszikus: az egyenes haj

Ezt a textúrájú hajat nem tartod elég különlegesnek? Egészen biztos, hogy soha nem megy ki a divatból. Könnyedén és gyorsan elkészíthető, a legpraktikusabb hajviselet.
Az egyenes hajban semmi sem unalmas. Valójában az egyenes haj olyan sokoldalú és stílusos lehet, mint hullámos vagy göndör társai, ráadásul mindenkinek jól áll, mivel minden arcformához illik.


3. Hullámos copf

Ha igazán jellegzetes frizurára vágysz válaszd a hullámos csatos pótcopfunkat, amit gyárilag előre formáztunk, így neked a felcsatoláson kívül nincs más dolgod! Nem szükséges hozzá előre stylingolni a saját hajad, hiszen a pótcopf úgyis eltakarja illetve viselésével akár 2-3 napi is kihúzhatod a hajmosást, elkerülve a “ bad hair “ effektet.


4. Göndör fürtök

Itt az ideje, hogy beszéljünk a textúráról, amely sokféle formában és stílusban létezik. Talán ez a legnőiesebb hajviselet és a férfiak jelentős része teszi erre a formára a voksát.


Elkészítéséhez sokféle formájú és méretű hajsütővas közül választhatsz attól függően, hogy mekkora fürtöket szeretnél kapni. Esetleg, ha elég ügyes vagy akár hajegyenesítő segítségével is készíthetsz laza hullámokat.
Amennyiben a gyorsabb és egyszerűbb megoldást választanád, javasoljuk az előre textúrált egy soros szintetikus póthajunkat, ami megadja a frizurád alapját így a saját hajadnál már nem szükséges törekednek a tökéletes hullámok rá és nagyobb tincsekben is besütheted, majd a végén elég csupán össze fésülni a póthajjal.

5. Mini copf

Személyes kedvencünk! Nem túl hivalkodó, de mégis nagyszerű hajviseletet biztosít, igazán elegáns darab ami minden korosztálynak remek választás. Soha nem volt ilyen egyszerű alkalmi frizurát készíteni, mint mini copffunk segítségével.

Hagyj kommentet

Az összes kommentet ellenőrizzük, mielőtt megjelenítenénk!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.