Dögös csábításra fel! - Valentin napi romantikázás otthon

Dögös csábításra fel! - Valentin napi romantikázás otthon

Végy egy nagy kanál izzó szenvedélyt, fűszerezd meg  a Virgin Hair frizura és smink tippjeivel, adj hozzá egy csipet romantikát és öntsd nyakon a Valentin nap minden izgalmával! A végeredmény? Tökéletes este a szerelmeddel, pár igazán elismerő pillantás és bókok bezsebelése.

Jól hangzik, ugye? Te is hasonlóan forró és gyönyörű Valentin napra vágysz? Amennyiben a válaszod igen, tarts velünk és fedezd fel, hogyan tudod kihozni magadból azt az eszméletlenül dögös nőt, aki mindig is szerettél volna lenni. A mostani időszak sajnos arra kényszerített mindenkit, hogy a nap nagy részében otthon üljünk és még ha ki is mozdulunk, akkoris maszk mögé rejtsük az arcunkat.

 A karantén idején emiatt  sajnos sokan elhagyták magukat, ha sminkelésről és a tökéletesen beállított frizuráról vagy éppen az öltözködésről volt szó.

A közelgő Valentin- nap éppen ezért kitűnő lehetőség arra, hogy végre újra kicsíphessük magunkat, úgy igazán.

Egyre több gyönyörű nő akadt el. Mindannyian elbizonytalanodtunk, hogy miért is lenne érdemes időt fektetnünk a szépítkezésre, hogyha nem tudunk menni sehova sem? Egyszerű a válasz: önmagunk és a párunk miatt is! Az erősebbik nem ugyanis előszeretettel gyengül el, ha egy nő szép és ápolt.   Számukra hihetetlenül vonzó személyiségjegy, ha egy nő ad magára, tisztában van a külső adottságaival és emellett még a határozottság is csak úgy süt róla.

Az igényesség és a női báj édes kombinációja az, ami minden férfit levesz a lábáról.

Ismerjük a mondást, miszerint: 

“ A férfiak abba szeretnek bele amit látnak, míg a nők abba, amit hallanak. “ .

Minél több oldalunkat mutatjuk meg, annál inkább felkeltjük a párunk érdeklődését, így akár még az ellaposodott kapcsolatot is új életre tudjuk kelteni. A hajunkkal tudunk a leginkább játszani, a lehetőségek tárháza végtelen. A csábító, hosszú haj mindig is a nőiesség szimbóluma volt és marad is.

A Virgin Hair segítségével egyik nap lehetnek hosszú fürtjeid vagy akár még annál is hosszabb, hiszen több méret közül választhatsz, kipróbálhatod a frufrut, amiről mindig is fantáziáltál csak nem merted levágatni a saját hajad ( jó hír, nem is kell )  vagy akár teljesen új hajszínt és formát kaphatsz a paróka segítségével, amitől ráadásul új szerepbe bújhatsz. -   Ettől garantáltan beindul majd a fantáziája!

 Ha elkészültünk a tökéletes frizuránkkal, akkor vessünk egy pillantást a sminkünkre is.

A szem a lélek tükre és talán még annál is több.  Szemhangsúlyos erősebb smink vagy vadító cica szem, ívelt tusvonallal és vörös rúzzsal? Bármelyik stílust is válaszd nálunk találsz hozzá illő műszempillát. Gyönyörűen ívelt, dús műszempilláinkat minőségi, igényes dobozban kapod kézhez, applikáló csipesszel, ami megkönnyíteni a felhelyezést és egy hipoallergén ragasztóval.

Több méret, illetve stílus közül is választhatsz sőt a pillákat többször is feltudod használni, így igazán jó befektetést kötsz a megvásárlásával.

Amennyiben inspirációra vágytok a Valentin napi smink elkészítésével kapcsolatban, vagy csak megnéznétek egy romantikus, gyors frizura ötletet, nézzétek meg az alábbi videónkat.

Sminkesünk lélegzetelállító make-upot készít, amelyet Ti is elsajátíthattok a tippjeivel együtt.

Íme néhány Valentin napi ajándékötlet magadnak! Nem számít, hogy egyedülálló vagy,  esetleg van párod, egy kis vásárlási terápia egy nőnek sem ártott még!

Ezzel a leheletnyi vékony szatén köntössel luxust vihetsz a mindennapjaidba, ha már nem lehet kimozdulni a házból.

Ami a Valentin-napi glam-ot illeti, a lángot először önmagában keresd függetlenül attól, hogy a párodat szeretnéd elcsábítani! Ez a pimasz angyali szárnyakra hasonlító műszempilla, elbűvölő tekintetet varázsol, minden szemformához illik és remekül harmonizál egy vörös rúzzsal turbózott sminkhez.

Vörös rózsaszirmokban és romantikus percekben gazdag Valentin napot kívánunk!

 

Hagyj kommentet

Az összes kommentet ellenőrizzük, mielőtt megjelenítenénk!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.